Over ons

Dirk Dheedene is Gegradueerde Informaticus (afgestudeerd in 1988). Reeds sedert zijn 16 jaar is hij bezig met computers en softwareontwikkeling.

Software

Gerdisoft bestaat al sinds 1992 toen Dirk programma’s op maat voor kleine zelfstandigen en verenigingen begon te schrijven.

Gerdisoft is gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte administratieve programma’s (facturatie, stockbeheer, klantenbeheer, …). Samen met u wordt er volledig vrijblijvend een ontwerp van het programma gemaakt. U heeft dus volledige inspraak hoe het uiteindelijke programma er uit zal zien.
Dankzij de expertise en de ervaring van Dirk zal het programma functies bevatten waar u zelf niet aan dacht of die u het leven nog gemakkelijker maken.

Joachim is Azure Architect (Cloud specialist) en helpt daarnaast ook bij het klaarmaken van computers, herstellen van materiaal en vooral ontwikkelen van professionele websites. Hij is tevens de persoon om uw netwerk optimaal te beheren.

Hardware

In september 1996 opende Gerdisoft een winkel in de Kastanjelaan. Hier kan u terecht voor op maat gemaakte pc’s, merk-pc’s, portables, printers en toebehoren.

Indien u meer uitleg wenst over een computer, maak dan een vrijblijvende afspraak met Dirk (0476/417.865). Hij staat u graag met raad en daad bij.

Ondertussen is Gerdisoft een begrip geworden in de streek van Zulte als het om vakkennis en service tegen een betaalbare prijs gaat.

Naverkoop service

Alle bij Gerdisoft aangekochte computers worden – indien mogelijk – on site hersteld.
Wat portables, monitors en printers betreft, deze worden binnen de garantieperiode naar de fabrikant opgestuurd. Standaard is er een service time van 10 werkdagen voorzien.
Software problemen (virussen, spyware, herinstallatie Windows, …) worden meestal niet ter plaatse opgelost, daar dit een zeer tijd consumerende bezigheid is.

Ook niet bij Gerdisoft aangekochte computers, kan u steeds binnenbrengen om te laten nakijken. U ontvangt een vrijblijvende prijsofferte, zodat u steeds weet waar u aan toe bent!